Att våga utveckling

av | 22 oktober, 2023 | Självledarskap

Jag vill väl egentligen bara bli bättre på det jag gör…törs man ens säga det som chef?
Absolut. Var stolt över att tanken dyker upp!

Se sen till att ge dig själv det du behöver för att utveckla ditt ledarskap. Jag har coachat många ledare. Jag har också varit ledaren, den som ansvarade för verksamheten. Den som utvecklade, förfinade och förbättrade lönsamheten. Den som anställde och ledde personal. Det hjälper mig i varje möte för att jag vet hur det är att vara där du är.

I coaching med mig så får du uppleva:
🔸 En anpassad process utifrån dina mål och dina förutsättningar
🔸 En fördjupad självinsikt
🔸 En tydlig plan mot konkreta mål
🔸 Att vi riktar lampan mot dina bästa egenskaper – för du ska också känna stolthet
🔸 En förståelse för vad du behöver fortsätta att arbeta med, utveckla vidare och hur du kan göra det.

I coaching med mig så kan du slappna av. Du lägger över ansvaret för processen till mig.

Välkommen till ett nästa steg i din utveckling!