Referenser

Vad mina kunder säger

Om Anna Roos som coach & rådgivare

Att få möjligheten att samtala med Anna, som coach och rådgivare, vad har det konkret inneburit för dig?
Att jag bestämde mig för att köra på min affärsidé. Hon stärkte mig i ett enda möte. Hon hjälpte mig att skapa grunden till en prissättning för min verksamhet. Bara det gjorde att jag direkt kom vidare, jag vågade satsa.

Vad har du speciellt uppskattat i samarbetet?
Öppenheten och ärligheten. Hon bekräftade mig, kör på det som du tänker! Och så sa hon; minns att det alltid är okay att förändra under tiden.
Anna hjälpte mig att ta ner alla idéer och tankar på en konkret nivå. Jag bar på massor med idéer och planer men ville ha stöd i det affärsmässiga. Anna gjorde en mindmap med papper och penna framför mig. Hon hjälpte mig att direkt strukturera upp och komma vidare.

Är det något mer du vill tillägga?
Anna är en himla enkel och trivsam människa. Hon sammanfattade, höll tråden och hjälpte mig att fokusera på rätt saker i vårt samtal. Vi nådde precis dit vi skulle, det tycker jag är jätteproffsigt! Hon är en samtalscoach med rätta tekniken.

Lena Strömgren, grundare och ägare av Fridhem Outdoor

Att få möjligheten att samtala med Anna, som coach och rådgivare, vad har det konkret inneburit för dig?
Anna ger mig tro på mig själv, ger mig kraft. Hon är väldigt inkännande som person. Rak i sitt sätt att prata men inte dömande. Jag kommer till möten och tänker att jag bör vara….. professionell driftig osv allt som man ”ska” vara som företagare, men när vi väl sitter och pratar kan jag verkligen slappna av och våga ha tvivel, våga vara orolig. Hon får mig att förstå att det är okay. Jag är kreativ i allt, Anna hjälper mig att koka ner mina tusen idéer till något konkret med tydlig prioriteringsordning.

Vad har du speciellt uppskattat hos din coach?
Att jag känner att jag verkligen kan slappna av. Anna respekterar mig och ger mig råd utifrån mina förutsättningar. Jag uppskattar mycket att hon utgår från mina förutsättningar och mig som person. Det som är rimligt för mig.

Är det något mer du vill tillägga?
Jag är supernöjd med samarbetet med Anna. Hon lyfte mig, hon fick mig att se saker som jag inte själv såg som fördelar i mitt företagande. Och så är det tydligt att hon pratar utifrån egen erfarenhet. Fem stjärnor till Anna!

Linda Engström, grundare och ägare av Saltjord samt drivande och utvecklare av Klimatsalongen

Att få möjligheten att samtala med Anna, som coach och rådgivare, vad har det konkret inneburit för dig?
I samtal med Anna får jag den mix av handbroms och gaspedal som jag behöver. Anna är snabb i tanken, greppar olika situationer och bidrar med professionella och kompetenta inspel som varit till stor nytta för mig kopplat både till affärsutveckling och min personliga utveckling.

Vad har du speciellt uppskattat?
Jag uppskattar Annas erfarenhet och kompetens och på det sätt hon kan omsätta det till praktisk handling. Hon är en mix av en doer och strateg.

Är det något mer du vill tillägga?
Anna ha en unik förmåga av att på ett professionellt sätt läsa av nuläget och hitta angreppssätt och lösningar på utmaningar och möjligheter kopplade till företagande. Jag rekommenderar hennes tjänster till dom som vill ha resultat och kvalité i sitt företag.

Hanna Clerkestam, grundare och ägare av Instant Advisor AB

 

Att få möjligheten att samtala med Anna, som coach och rådgivare, vad har det konkret inneburit för dig?
Mycket! Vi kom till insikt om vad vi verkligen vill och vart vi ska rikta oss. Nu har vi ett mål, nu satsar vi på något vi tror på.

Vad har du speciellt uppskattat hos din coach?
Snabbheten; hon förstår snabbt vad vi behöver. Hon är förberedd, kommer ihåg vad vi har pratat om tidigare och vart vi är på väg. Samtalen leder oss framåt. Jag uppskattade också att hon var tydlig med att säga när hon inte hade rätt kompetens för en viss fråga, men att hon då kunde ta in annan hjälp till oss.

Är det något mer du vill tillägga?
Vi samarbetar gärna med Anna igen! Jag känner mig trygg med att hon vet vår arbetsprocess och att hon har försprång i att hjälpa oss.

Tapani Kronkvist, grundare och ägare av Agile Softworks AB

Fler referenser om Anna

{

" Stort tack Anna för ett otroligt givande möte och för att du är så varm, inspirerande och delar med dig av din enorma kunskap."

Jessika Sillanpää, grundare av Jessikasstory

{

“Tack för mycket bra och inspirerande webinar om att starta eget! Jag ska läsa och lyssna, och fila lite mer på mitt varför!”

Marita A. – blivande företagare – deltagare i webinar om att starta eget företag

{

"Stort tack för idag! Alltid lika inspirerande och energigivande att prata med dig. Jag tycker att du är fantastisk att samarbeta med, din coachning har hjälpt mig väldigt mycket.”

Hanna Westerbacka, grundare och ägare av Harmoni & Magi