Ledarskap & Självledarskap

enligt Anna

Jag vet att företagande och ledarskap hänger ihop. Att du är ditt företag och att ditt företag är du. Men också att företagandet kommer att leda dig till det som du längtar efter. Och att din förmåga att leda dig själv kommer hjälpa dig mer än något annat i att bli en framgångsrik företagare!

Min erfarenhet är att om du vet ditt och ditt företags ”varför” så ökar dina chanser att lyckas radikalt. Ditt svar på den frågan kommer vara din ledstjärna och din känsla att navigera efter. Om du får fatt i den, så kommer du hitta din egen ledning framåt och mot det som är dina mål och visioner med just ditt företag!

Företagande kan se olika ut, för olika människor och företagare kan därför ha olika behov av stöd från en affärspartner som jag.

För mig handlar företagande om:
hjärta och affärer – om du skapar en genuin och autentisk affär i ditt företag, som stämmer med det du vill och din egen energi så kommer du också att bli hållbar och lönsam.
frågor och svar – om du ställer dig de rätta frågorna och tillåter dig att söka efter svaren så kommer du att hålla i det som är ditt, och det som just ditt företagande handlar om. För att komma vidare kan du ställa sig både svåra och utmanande frågor, och du behöver se varje fråga som en möjlighet till utveckling.
människa och verksamhet – du är ditt företag och ditt företag kommer alltid vara mycket av dig. För att företaget ska må bra och gå bra, så behöver du må bra och sova gott. Lönsamhet är viktigt, för att du och ditt företag ska vara trygga och hålla över tid.