Tid för affärsutveckling

av | 14 oktober, 2021 | företagare

Tid för affärsutveckling. Nu ska fler affärsidéer blir verklighet. Det är bra på så många sätt. Leve företagsamheten!

Draknäste Light i Sörmland – höstens omgång – är klar.Hur härligt är det inte att det finns så stor kreativitet och så många bra affärsidéer!? Nu ska många av dessa förverkligas, från idé till verklighet. Och jag får vara med och bidra till utveckling – det absolut bästa jag vet.

De företagare som passerat nålsögat i något av Katecs draknästen kommer nu få experthjälp inom de områden som de behöver. Allt anpassat utifrån deras behov. De kommer få handfasta råd, nödvändiga kontakter och insiktsfulla perspektiv på sin idé av någon som besitter rätt kompetens. Katec har en fin-fin specialistpool med alla nödvändig kunskap så det fixas på bästa sätt.

Det här var min femte omgång som drake och jag har lyssnat till ett 50-tal pitchar av alla olika slag. Jag beundrar verkligen de företagare som väljer att ansöka, förbereda sig och sen möta oss (i och för sig väldigt välvilligt inställda) drakar och dra sin pitch. 

Har du en idé som du vill förverkliga i ditt företag så kör på – om du kör fast så ta hjälp. Men gör verklighet av det du har!