Om företagande, att dela med sig av sin kunskap

av | 25 maj, 2021 | företagare

Att bidra och göra nytta. Att få vara med och göra skillnad för någon annan. Det är en riktigt fin känsla!

Jag gör det som Drake 🐲  i Draknästen på olika platser här i Sörmland. Nästet är en scen för den företagare som vill få råd och stöd för att ta sin affärsidé till ett nästa steg. Om man bär på en affärsidé som ännu inte fått egen fart, och som är skalbar, så kan man ansöka för att få vara med. 

Vi drakar är där som en rådgivande och stöttande panel. Vi ska hjälpa företagaren att på bästa sätt få sin affärsidé att bli verklighet. Alla drakar har mångårig erfarenhet från eget företagande, vi representerar olika företagstyper och branscher. Jag skulle säga att det är instant affärsutveckling på plats i rummet. 

Den som pitchar får lufta sin idé och får med sig omedelbar feedback från flera perspektiv. Alla drakar delar med sig; positiv boost, to-do-punkter, kontakter och en hel del av tänk-på-det-här så att deras idé kan bli verklighet så snart som möjligt.

Vi drakar blir också påfylllda, vi får möta framåtlutade människor som vill mer. Vi får ta del av innovativa och kreativa idéer och så får vi bidra med vårt samlade kapital i återkopplingen.

Vill du veta mer om detta och kanske själv ansöka? Kika in här: https://katec.se/draknaste-light/