Hej höst nu kör vi!

Foto: Evelina Rönnbäck

Så nu har hösten dragit igång på riktigt och jag är laddad. Sprängs nästan för att ambitionsnivån är skyhög, vilket såklart är underbart, men ibland gäller det att bromsa, zooma ut och andas. Njuta av det som händer!

Hoppas att ni också är peppade på denna höst! Klasserna på Umeå Sport och Motion har öst på denna terminstart och jag älskar energin som skapas inne i salen. Ni är underbara alla mina deltagare. Många nya möten med PT-kunder och jag ser fram emot fler spännande möten denna höst.

Min egna träning har väl rullat på. Börjar vara sugen på ett specifikt mål känner jag. Klurar lite på om det är en tävling eller något annat som jag vill ”satsa” mot. Men jag tycker det är lättare att strukturera upp träningen om man har ett konkret mål. Det blir lätt att jag ”bara gör” och då blir kvalitén på träningspassen lite sådär. Jag har lättare att pusha mig själv och liksom göra dom grisiga passen när det finns ett mål att sikta mot. Hur är ni?

Jag har i och för sig anmält mig, tillsammans med en kollega, till en multisport-tävling/äventyr nästa helg. Den har jag inte tränat ett dugg inför men jag känner ändå att det ska bli spännande och som ett avbrott från jobb där jag får fokusera på andetag och att ta mig i mål. Extra kul att det är en lagtävling så att man gör det tillsammans med någon. Vi får ju se om jag tycker att det är lika roligt under själva tävlingen 😉 kika in här nästa helg (30/9) så får ni läsa om hur det gick!

 

Ha det fint/Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *